Praktik

Ja, nu är man hemma från praon med Linnea på Sibylla, 11-13.30 haha skönt. Men vi ska jobba 11-15 annars, men det är också chill! Gjorde inte så mycket där, men det var ändå skönt. Nu sitter man här hemma när andra är i skolan eller jobbar, det känns riktigt bra ;) lyssnar på Rise Against, älskar dem! Ska fixa lite saker nu, Hörs.


Trött

Nu har jag äntligen fått tillbaka min dator efter ca 3 månader om inte mer. Den laggar fortfarande lite men älskar ändå den:) datan är återställt så har ingenting kvar... bull! Men har verkligen längtat efter min älskade laptop. Idag fick jag en lång sovmorgon. Sov till 1 tider, skönt. Emma kom till mig och sedan var vi och träffade Alec en stund. Vi körde till hoterup och träffade Linus och gick säkert 8 km med hand hund. Hihi. Jag och Emma kolalde på Komisarien och havet, det slutade då ca elva och då stack jag hemmåt. I nyheterna träffade vi också Alex en stund som hade färgat håret brunt. snyggt!



Jag vet inte vad jag ska säga, det känns tomt men ändå inte. Allt känns så ledsamt, så sorgset.. Men på ett sätt känns allt så oehört bra. Jag vet att vi glidit ifrån varandra som jag sa, men det känns ändå inte rätt att ha det såhär. Allt vi gjort tillsammans, alla minnen, allt sjukt? Jag vet att du inte är samma person längre, du har mognat, blivit mer vuxen. Klart det är bra, men du är ändå inte gammla lilla lina som va en sån busig liten flicka. Detta låter sjukt mesigt men så är det jag tänker iallfall. På lektionerna känns allt så himla ensamt! När jag sitter där och kollar på dig och Emelie när ni sitter och skrattar och viskar och berättar massa saker för varandra och har allmänt roligt, så tänker jag bara: det var du och jag innan, det var du och jag som satt där och gjorde allt det dära som du och Emelie gör nu, har jag blivit ersätt?. Detta är inget jag skriver för att bli "vän" igen om alla tror det. Vill bara få ut mina känslor någon stans. Jag menar sommaren. Jag vet det var skitta och dumma saker vi gjorde, och jag vet att du ångrar allt det dära, jag med. Men ändå hade vi så kul tillsammans, på ängen. ' vad hade du gjort om en igelborste hade kommit krypande här? ' - ' hahahahahaha jag hade börjat borsta håret med den '. Det är bara sånt allmänt skoj och sjukt. Men vi har faktist inte bara hållt på med dumma saker osv. Vi har haft jävligt många roliga positiva minnen, jägers (haha fjortisstället), bohuslän, fester, och allt det dära, skolan och massa annat. Jag saknar dig Lina det kan jag erkänna här in för alla. Och jag älskar dig så himla mycket. Vi är inte als samma längre. Men jag har faktiskt börjat skärpa mig och tagit tag i mitt liv som du sagt till mig. Jag vill egentligen inte förlora dig. En vän jag har vaht sen 5 års ålders. Jag tänker på dig ofta bara så du vet..


Godmorgon!

Godmorgon haha, inte direkt morgon menmen. Jag vakna trött som fan av att Olivia och hennes kusin Emil lyssna på hög musik. När Emil stuckit kom Olivia upp och väckte mig och sedan gick vi rer och käkade till frulle. Vi har bara chillat lite idag, lyssnat på musik, snackat och lite sånt. Nyss duschat och börjat sminka mig lite, snart kommer Olivias farmor och farfar hit och hälsar på lite. Igår var vi i Höllvíken  och träffade Josefine och massa andra folk. Josefine kommer kanske hit ikväll eller så skulle vi kanske till Höllviken och träffa henne och fixa lite saker där. Men nu ska jag inte nörda mig mer. Ha det bra

olivia och hennes kusin emil.


Falsterbo!

Hej på er igen. Har precis kommit fram till Falsterbo efter en lååång bussresa.. Olivias hur är jätte  mysigt och här är super fint i Falstterbo, Vi har käkat lite mackaroner och kyttbollar. Olivias kusin Emil ska komma hit senare och så skulle vi tydligen till Höllviken med honom eller något. Men nu ska vi göra lite små saker. poss

Skolan.

Malmö var väldigt mysigt igår, det blev inte riktigt dem kläderna jag tänkt menmen. Handlade ett par slitna crocker jeans och en tröja från carlings (DIE FACEBOOK DIE) diggar den. Sitter här i skolan nu på biblioteket. Ha-ha. Efter skolan åker jag och Olivia till henne pappa i Falsterbo, där vi ska hålla hus hela helgen. Rätt nice ändå för hennes pappa är i Tyskland så vi blir själva hela helgen och har bestämt oss för att leva vuxen livet! Nu ska jag in på lektion, har Svenska/Drama. Ha det bra allihopa hoj!

Dålig på att upptatera!

Har varit väldigt dålig på att upptatera pga att jag inte har haft någon som helst tid med att sitta vid datorn, läxor, prov osv. Men nu är jag iallfall back on track! Sitter i skolan, förstärkt engelska/svenska. Ska skriva en uppsats om USA, rätt så svårt faktiskt. Men tur att allt finns på internet nu så man både kan översätta till engelska från svenska och hitta massor av fakta! Idag efter skolan jag och Olivia in till malmö och handla lite. Tänkte hadla svarta cheapmonday jeans, en fräck tröja, och vita eller svarta converse och såklart tänkte vi ta en liten fika på espresso house! Mysigt. När jag kommer hem ska jag antaligen träffa Sonny en stund. Btw, som ni ser så har min header och min rosa design försvunit, vet inte varför, höll på med lite så råka jag trycka på något jag inte skulle. Men ska fixa det inomkort. Har bara valt en enkel design så länge. Hade prov idag i skolan också, det gick väl sådär.. Men fick tillbaka en "uppsats" på historian som jag fick VG på, bra jobbat Felicia! Men nu måste jag göra min läxa om Usa, vi hörs antaligen ikväll. Ha det bra, poss

Fredag

Har precis kommit hem från sandskogen där vi spungit skoljoggen, 6 km! Jag dör efter all tränigsverk jag kommer ha imorgon. Olivia kommer hit senare ikväll, mysigt. Har duschat och ätit en billys, nyttigt värre. Vet inte riktigt vad som kommer att hända i kväll, men det kommer mer om det ikväll eller imorgon.. Sonny ska antaligen snagga sig :D:D vilket är mycket bra!

Riktigt gammal bild! Men här är han snaggad iallafall, fint!




Badrummet klart!







Sonny

Hej!
Idag har jag umgåts med Sonny, mysigt! Först var vi lite hemma hos mig senare stack han hem och skulle käka, vilket han inte gjorde. Men jag gjorde iallafall, tog en sväng förbi Emma som sedan följde med till centrum där hon skulle träffa Ande och jag Sonny, vi satt där en liten stund, sen cykla jag och Sonny till Mcdonalds, han käkade ( och jag lite ) Vi satte oss utanför centersyd och chillade och pratade en stund sen cyklade vi hem till mig och kollade på idol. Sen hjälpte Sonny mig med läxan lite och läste högt för mig, gulligt :) vid 10 stack han hem och jag satte mig vid datan och gjorde skolarbete som jag nyss är klar med, skulle skriva om amerikanska revolotionen och om kolonierna och det där, gick väl hyffsat! Natti


felle goes trött!

Jag har kommit på att dem bloggar jag besöker dagligen är Kenza kissie och alexlina. Vet inte varför jag sa det thelt plötsligt nu, haha bara kom på det. Kom nyss hem från skolan, ska äta favorit mat klockan 5 (MOS) mm! Och sedan ska jag plugga med Mamma tills hon ska träna vid 6, har biologi prov imorgon. Senare ska jag träffa sunny lite. Har varit inne hos både retorn och kroatorn vilket tog halva skoldagen, skönt att slippa lektioner men ändå bull att ha missat så mycket inför provet på biologilektionen! Tolvåker är verkligen den skittaste skolan som finns i hela världen usch..

kisssss me!


känner mig verkligen som en äkta fjortis nu, haha. men var tvungen!


JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ ALLT

ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ ALLT, ATT DU INTE KAN FATTA. FOLK FÖRÄNDRAS, EN MÄNNISKA ÄR INTE ALLTID SAMMA PERSON. JAG HAR FÖRÄNDRATS, JAG ÄR INTE SAMMA PERSON SOM JAG VAR INNAN. ALLT JAG SÄGER TILL DIG ÄR SANNING, INGEN JÄVLA LÖGN SOM DU ALLTID ALLTID ALLTID TROR. VAD JAG ÄN SÄGER SÅ ÄR DET FEL, VAD JAG ÄN GÖR SÅ ÄR DET FEL. DU SÄGER DU BRYR DIG OCH MASSA SKIT, MEN SÅ FAN HELLER. DU VET INGENTING MER, INGENTING OM MIG, INGENTING OM HUR JAG ÄR. INGENTING. DET ÄNDA DU SÄGER ÄR MASSA SKIT OCH DUMMA JÄVLA SAKER.  Ursäkta min jävla damp, men jag pallar inte sånt jävla skit. Jag gör så jävla mycket för dig, så jävla mycket. Jag vet att jag kan göra dig glad och få dig att må bra. Jag vet vem jag är, och jag står på rätt sitts nu!!!


16.10

Hejhej. Precit kommit hem från skolan, en helt vanlig dag liksom alla andra dagar i skolan. Haha har varit en del tjejsnack idag, skoj! Eftersom en viss person inte kan erkänna vad hon gjort, dålig! Sitter hemma hos mamma, skönt eftersom ingen annan är hemma. Pappa är i Ystad och gör någonting, och kommer hem senare ikväll och då ska jag köra till honom, drygt. På fredag är det skoljoggen, haha då får vi se hur det går.

haha sjuk bild!


Hej hopp!

Nu är det kväll och jag kom precis hem efter att jag varit i Lödde och träffat min bebis Emma! Jätte mycket läxa att göra, usch hatar det! Köpt nya byxor idag, mjukisbyxor hihi, riktigt coola faktist! Känner att jag skriver en massa orintresant! (ha-ha) Riktigt trött och vill bara krypa ner under täcket och sova men nu är det massa pluggande som gäller!! Kan inte lägga upp bilder, vet inte varför och orkar verkligen en bry mig nu, men vi hörs imorgon efter skolan, sen klockan 21.00 är det Andra Avenyn JIPPI! Hoj.



PAPPA

Sitter vid pappas dator nu, har inte suttit vid den på flera månader känns det som. Har riktigt gammla bilder på denna dator, allt från 5an och uppåt! Haha har kollat igenom massa bilder, som man såg ut innan, det är nästan som man vill börja gråta haha! Idag har jag inte gjort så jätte mycket..

Det är sjukt hur mycket man kan sakna en speciell tid i sitt liv. Jag saknar, och jag bönar och ber efter att få spola tillbaka tiden, allt var så bra då. Man hade inga problem. Om jag hade haft en tidsmaskin, hade jag betalt ALLT för att komma tillbaka. Jag saknar dig Lina, det vi hade innan. Men jag saknar också att vara liten, inte ha några problem, inte oroa sig för något, inga killar som såra, ingenting!

Denna bild är över 2 år gammal! love.

Gårdagen.

Ja.. Den kan man ju tycka vad man vill om, men jag tyckte inte det var särskilt kul. Kan bero på att jag inte ritkigt va på humör och var gabska trött. Men aja, säkert många som hade skoj. Men tack ändå Bengan för du ställde upp med att ha fest! :) Idag är det söndag vilket betdyer sova och ta det lugnt! Kanske sola senare ikväll, det brys på när jag ska till pappsen. Inte träffat honom på ca 3 veckor nu. Skriver mer senare. 


svininfluensan!

Svininfluensan, vad är det? blä! Ska åka och ta spruta med mamma så jag inte kan få det, eftersom jag blir så lätt sjuk! Klockan är nu 17.51, mamma och jag körde precis drive in på max, friscomål! mmm.. Satt ute med mamma på altanen och käkade. Sen duschade jag i  vår nya dusch. Vi har hållt på med badrummet nu i någon vecka, och nu är kaklingen och det klart, bara speglar, toan, och skåp och lite sånt som ska upp! Men duschen var helt underbar hihi. om två timmar ska jag köra till Gustav där My håller hus, sen vidare på fest hos Bengan! Kommer bli nice. Sitter här i mina mukiskläder och myser lite :)



Jag och My på bild, riktigt gammal bild från när vi var bästa vänner.. Men det kommer! ;) Har börjat leka rätt mycket igen, vilken är toppen! Ikväll får man träffa Nea också, NAJS!!! <3


Lördag

Nu är klockan 14.59, jag och Alex vaknade för en liten stund sen. Det blev rätt sent igår om man säger så, vi kom hem 10 över 5 ungefär, urtrött! Det hände igentligen inte så jätte mycket igår. Va ute med lite folk, sen var det krök hos Alec så vi gick förbi där en sväng, sen satt vi mest hemma hos Ben och kollade film osv. Idag skulle jag egentligen på fest hos Bengan, men får se hur det blir med det! Annars ska jag antaligen leka med bebis :) Har inte så mycket mer att skriva, hörs sen haj!


svar på frågor!

Varför började du blogga?
Hmm. Det var min föredetta kompis som tyckte att jag skulle börja blogga, och så hjälpte hon mig och lite så, och jag tyckte det var kul så jag fortsatt med bloggandet!

vilka bloggar följer du dagligen?
kenzas och kissies blogg är nog dem jag följer mest!

Vad betyder mest för dig?
Familj, vänner och s!

Vad betyder minst för dig?
Hm.. Svår fråga! Jag hatar iallfall människor som ljuger och sviker!

Ditt motto?
Lev livet, man lever bara en gång!

Var bor du?
I löddeköpinge, en by utanför Malmö/Lund

Hur gammal är du?
15, snart 16!

Vem umgås du mest med?
Mina kompisar, bla Alex, Olivia, Linnea, My, Emma, Regina osv

Vad heter din bästa vän??
Olivia och Linnea

Håller du på med någon idrott?
Nej men jag har både ridit och spelat fotboll i många år.

Har du någon pojkvän?
Nej det kan man väl inte säga

Isåfall vad heter han?
-

Fråga på!


frågor!!

Har jätte tråkigt nu, så fråga mig vad ni vill så kommer jag att svara på det senare ikväll eller imorgon! Tycker att det är kul att veta vad andra undrar om mig! Så fråga på! :)



såååååå falsk!

Fyfan för dig, du är så falsk så det finns inte. Finner inga ord så mycket jag hatar dig. Jag förlåt dig när du hade sex med min pojkvän, efter mycket gråtande och svek! Men denna gången är det fan ta mig nog! Du lovar och lovar, " svär på allt " men du bara ljuger, du ljuger mig rakt upp i huvudet! Du kan inte hålla flabben om något. PLUS du berättar allt för Sebastian, allt! Såklart, jag har berättat jävligt mycket för Sonny också, men inga så privata saker om mina bästa vänner. Så mycket som jag har fått höra som Sebbe har slängt ur sig som jag bara berättat för dig, vad är det för stil helt seriöst? Och nu berätta jag denna sak för dig med förtroende, DU BLIR LACK FÖR DU INTE FÅR SÄGA VIDARE DET, det går en dag och du har redan berättat det för den person du minst skulle berätta det till! Sån fittig stil. Du behöver inte komma tillbaka mer, vi har glidit i från varandra, du är inte als samma mer, du har Emmiy nu också så jag har inte andledning att bry mig. Jag har många fler vänner än dig! Orkar inte med såna som dig Lina! Dra åt helvete helt seriöst.

ursäkta utbrottet :)!



åt helvete med dig!


godkväll!

Sitter här nu, ingetning att skriva, inga ord, ingenting. Känner bara att  jag måste upptatera. Hmmm.. Lyssnar på Swing life away - Rise Against, riktigt bra låt! Snackar med Louise lite på msn, inte om något interesant, bara blablala.. Ska snart lägga mig och kolla tv. Ha det bra!

Här kommer en bild också!


Godmorgon!

Godmorgon på er! Igår var det fest hos Oscar, Bengan körde mig och My dit, men det var inte så särskilt mycket ös, så vi stack till Lödde igen med Kalle och Clara, så stack vi till Danne där Joel och Oliver också var. Vi satt där och chilla, efter ett tag kom Jonte och hämta Kalle Clara och Oliver. Och då började jag och Joel splea krona ha-ha. Vi börja gå hem vid 1 tiden, så tog det riktigt lång tid att gå eftersom han bor långt ner i skogen! blä. Men iallafall, Gistav kom och hämtade henne när vi var utanför mig, så gick jag in och sov, så jävla skönt!
Tack för denna kväll My <3


Åh!!

Jag förstår inte vad det är som är så himla speciellt med dig? Kan inte bara sluta älska, sakna, gråta. Det skulle inte bli såhär igen men ändå blir det så, det är så himla orättsvist! Gud vad livet är orättvist ibland! Nog med det nu. Igår var jag och Olivia hemma hos henne och sen vidare till Jimmy, han hade fiiiest. Där var rätt stelt i början men ble helt okej mot slutet! Det hände lite olika saker där som inte var så kul kanske, men vafan! Idag har jag inte gjort så jätte mycket, kollade på Män som hatar kvinnor med Olivia och henne lillasyster och mamma, så söta är dem alla :) Nu ska jag snart käka med familjen. Kanske bio imorgon med Olivia! Hörs!


ÄLSKAR VERKLIGEN THE FRAY!

I found god
On the corner of first and Amistad
Where the west was all but won
All alone, smoking his last cigarette
I Said where you been, he said ask anything
Where were you?
When everything was falling apart
All my days were spent by the telephone
It never rang
And all I needed was a call
That never came
To the corner of first and Amistad

Lost and insecure
You found me, you found me
Lying on the floor
Surrounded, surrounded
Why’d you have to wait?
Where were you? Where were you?
Just a little late
You found me, you found me


Länge sen nu.. Dålig!

Hej allihopa! Det var länge sen nu jag upptatera, förlåt! Har haft mycket att göra och inte hunnit sitta vid datorn så mycket. Igår kväll var jag och Emma ute i skogen och sprang på slingan, bra gjort av oss! Skolfotot igår gick väl sådär, fick inte sitta ner som vanligt.. Men fick åtminstone stå i mitten! (y) yes! Har faktist inte så mycket att skriva fast jag inte skitvit på några dagar. Imogron är det fest hos Jimmy, får se hur det blir med den saken. Antaligen Olivia imorgon iallfall sen ska vi kanske till hennes pappa i Skanör på lördag, spänande! Ska sova snart är ritkigt trött och det känns som om jag har jobbat en hel dag för jag är riktigt trött i hela kroppen. Ha det bra, Godnatt!


RSS 2.0