dålig på att uppdatera!

Hallå!
Nu sitter jag hemma ensam, äntligen. Jägers i fredags, ingen komentar på det! I Lördags var jag med Olivia och Alexandra och senare på kvällen med Sonny. Idag har jag mest tagit det lugnt, träffat Alexandra ett tag och Bj. Åt precis spagetti och köttförsås, gott! Just nu pratar jag med Alex  på msn om det mest ointresanta som finns. Har inte så mycket att säga faktist. Hörs sen!




Linnea

Hej på er! Nu sitter jag här hemma hos Linnea, Olivia är också här. Efter skolan var vi och frågade efter prao på Sibylla hehe. Sen stack vi till centersyd för Linnea skulle handla töjning, men brandlarmen gick, så vi käka mcdonalds där ute. Vi har mest chillat hemma hos Linnea annars idag. Har inte så mycket att skriva om, jägers imorgon. haha! Har inte varit där på ett år. ha det bra hej!

the fray <3

Step one you say we need to talk
He walks you say sit down it's just talk
Smiles politely back at you
You stare politely right on through
Some sort of window to your right
She goes left and you stay right
Between the lines of fear and blame
And you begin to wonder why you came
Where did I go wrong, I lost a friend
Somewhere along in the bitterness
And I would have stayed up with you all night
Had I known how to save a life
Let him know that you know best
Cause after all you do know best
Try to slip past his defense
Without granting innocence
Lay down a list of what is wrong
The things you've told him all along
pray to God he hears you
And pray to god he hears you
and Where did I go wrong, I lost a friend
Somewhere along in the bitterness
And I would have stayed up with you all night
Had I known how to save a life
As he begins to raise his voice
You lower yours, grant him one last choice
Drive until you lose the road
Or break with the ones you've followed
He will do one of two things
He will admit to everything
Or he'll say he's just not the same
And you'll begin to wonder why you came
Where did I go wrong, I lost a friend
Somewhere along in the bitterness
And I would have stayed up with you all night
Had I known how to save a life
How to save a life
Where did I go wrong, I lost a friend
Somewhere along in the bitterness
And I would have stayed up with you all night
Had I known how to save a life
How to save a life  



håret?!

Har precis kommit hem och duschat i vår nya utedusch! ;) Vi håller på att bygga om vårt badrum. Nu gör mamma mannagrysgröt eftersom jag blev riktigt sugen på det efter lina sagt att hon åt det :)

Ska jag klippa mig såhär igen eller låta det växa?


hej på er

Har precis kommit hem från skolan, Louise sitter bredvid mig och vi lyssnar på David Guetta feat. Akon - Sexy bitch, blir riktigt taggad av den! Kollade på lite hemsidor innan med underkläder, ska lätt köpa såna SEXY BY SWEDEN, rikit porriga. possss


20070824

Nu sitter jag här framför datorn utanför mitt rum eftersom mina laptop är i sönder, typ överbelastad!! Tänker på allt och inget. S ringde mig innan, kändes bra att få prata med honom, jag är inte kär verkligen inte. Men "glöden" finns ändå kvar. När jag låg där hemma hos han, i hans säng, under hans tänker.. Allt kändes så bra. så gammalt, så underbart. Vet inte varför men det bara är så. Som man säger "gammal kärlek rostar aldrig" delvis sant. Idag var det två år sedan vi blev tillsammans men oxå ca ett år sedan vi gjorde slut, ändå finns glöden kvar, ändå pirrar det i magen. Kommer aldrig kunna släppa den killen helt. Liksom allt vi varit med om, allt vi gjort, allt vi snackat om, allt vi planerat.. Allt är så himla bra! Men så fanns det ju dem stunder där vi bråkade, riktigt mycket. I ett förhållande måste man tjaffsa lite, men det blev för mycket för oss båda och det vet vi. Så många misstag jag gjort, så många gånger du svikit mig, så många gånger båda har ljugit för att inte såra den andra. Det går inte att beskriva hur vi båda förändrades hur vi båda förlorade så mycket. Du fick mig att börja tro att äkta kärlek fanns, men det vände. Kärlek var tydligen inte min grej. Vi var inte gjorda för varandra. Vi försökte så mycket båda två, vi grät så mycket båda två.. Det funkade inte, vi gjorde det bästa för oss båda till slut, även fast det sved och gjorde ont så gjorde det allt bättre till slut. Du kommer alltid att finnas inom mig, och jag kommer aldrig att glömma dig, och jag vet att du aldrig kommer att glömma mig hur mycket du än säger att det inte är så. Du var min värld, du var min bästa vän, du var allt jag hade och allt jag ville ha... skriver mer imorgon nu ska jag kolla film och sen sova! poss

godkväll eller något.


Som ni har sätt så har Lina ( alexlina.blogg.se ) varit inne på min blogg och fixat en fräsig header tack! Idag har jag varit i skolan, har inte hänt så mycket annars. Efter skolan bjöd Louise mig på en pommestallrik på Sibilla, riktigt gott! Efter det körde jag till busshållsplatsen på centrum och hämtade Emma som jag har umgåtts med denna kväll, mysigt. Imorgon blir det skolan igen, men det är bara till att bita ihop. Handlade lite kläder häromdagen på Centersyd!

Ungefär denna, fast i rosa och lite annat mönster





Lina här!

Hoj! Nu är det Lina som sitter och skriver här inne på Felles blogg, tyckte hon skulle ha en mer personlig header så jag fixade en gullig i photoshop åt henne. Den kanske inte syns direkt men den bör komma inom några timmar. Hoppas nu hon blir aktiv och blir mer engagerad i sin blogg.

Vad tyckte ni om headern?


OBS! Den där tankebubblan, det är inte alls seriöst, så om ni tror att ni kommit ännu till en för-mycket-självförtroende-dessie-liknande-blogg, så tror ni helt fel :)

felle

Malmö i förrigår. Lina, Olivia, Alex, Louise, Lussan, Hanna och Emma ( tror inte jag glömt någon ) jävligt skoj i början.. men sen blev man trött och orka inte så mycket, men det var väl helt ok! Igår var vi hos sebbe, han hade lite folk där bara, gjorde inte så jätte mycket. mys.

malmö 



fix hos emma


hej allihopa

hejsan på er alla, det är torsdag idag och skolan har pågått i två dagar. är redan fruktansvärt trött på det. sitter och lyssnar på  David Guetta feat. Akon - Sexy Bitch, riktigt bra låt faktiskt. ( vilket lina har försökt att övertyga mig om innan men hon har inte lyckats ) tillbaka till skolsnacket! inga läxor än sålänge! skönt. vi börjar 9 nu, också riktigt nice, slutar mellan 15.15 - 15-25. igår (onsdag) var jag och alex på malmöfestivalen och såg nrj, riktigt skoj, träffade riktigt många man kännde! imorgon är det malmöfestivalen igen med girlsen! kommer bli ös som fan. sitter och försöker få kontakt med alex, men det går inte så bra.

David Guetta


hade tråkigt på paint hih


tisdag.. och skola imorgon

denna dag har man tillbringat med alex, vi gjorde inte särskilt så mycket. träffade louise ett tag annars inget specielt. nu sitter jag här med min äppelpaj och vaniljsås och tänker bara på att det är skola imorgon.. skoj att träffa massa kompisar man inte träffat på hela sommaren men ändå drygt att börja skolan igen. har haft sånt riktigt "sirioustalk" med mamma, måste börja sköta skolan nu i 9an, ska höja mig i minst 5 ämne, se hur det går! btw, igår var det riktigt underbart! alex är den ända som vet vad jag menar hihi.  har börjat umgås med alex rätt mycket, hon är faktist riktigt ball! (bra val felicia..såna hittar man sällan nu för tiden - citertat av min mormor) haha. nä men alex är söt :) har inte så mycket interesant att säga/skriva. nu ska man snart försöka sova så man kommer upp imorgon! godnatt!

dålig på att skriva!

har varit väldigt dålig på att skriva! har inte varit hemma så mycket dem senaste dagarna, men nu är jag iallfall hemma. sommarlovet är snart slut, har inte varit ett super sommarlov precis men ändå har det gått riktigt fort! skola börjar på onsdag, puuh. kommer bli jobbigt att pluga osv. och sen ska man välja gymnaseval osv.. riktigt jobbigt år detta kommer bli, nog med det. har precis kommit hem från lina, eller ja för ca en timme sedan. har bara duschat och bytat om. väntar på att pappa ska bli klar med maten så jag kan sticka in till lödde sen! har fått tillbaka min mobil från lina! yey <3 älskar den.
men vi hörs sen, ha de

6-7-8-9

sitter vid datorn hos min pappa, inte varit inne på pappas data på evigheter, hittade massa gammla foto på mig!

6an

7an

8an

och nu ska man börja 9an



malmöfestivalen!

igår var jag och tjejerna på malmöfestivalen, inte så jätte rolgigt där faktiskt, kan bero på att det var söndag och ingen bra som spelade. får väl dra dit på fredag istället elller något! iövermorgon börjar skolan, buuh! men ändån kul att träffa massa man inte träffat under hela sommarlovet. ha de bra. hörs sen!

fest!

igår blev det först förkrök hos lina, sen fest hos bengan! lyckad kväll!





ung, dum och kär.

hur dum får man vara egentligen? som dem säger, ung, dum och kär. haha överskattat. förstår inte hur jag kunde falla för dig så lätt. jag hade ju pojkvän och allt, ändå blev jag så kär direkt? förstår inte hur ja kunde kasta bort så mycket tid och vänner på dig. det är sjukt. vad gör man inte när man är förälskad för "första" gågen? den känslan är obeskrivlig. jag gjorde allt för dig, verkligen allt, jag förstörde så mycket för mig själv för att göra dig glad. jag svek så många vänner. du var ett monster, du var så obeskrivlligt taskig och sårade så mycket ändå älskade jag dig så oehört mycket så det är sjukt. jag kunde inte släppa dig, jo kanske i några dagar sen klarade jag inte mer. du fick mig att förlora så mycket. jag hade inget att säga till om, jag bara fanns där. om ens det. ändå var du så himla underbar! ändå var du det finaste och bästa som fanns. jag sprang efter dig i ca två år. efter ett år var vi inte ens tillsammans, men ändå ville jag inget annat än att ha dig. det fanns ingenting annat i mina tankar, i mitt huvud. allt handlade bara om dig, dig och dig. mina bästa vänner hade sagt till mig, hade varnat mig osv. ändå släppte jag inte honom, det fanns ingen eller inget som kunde göra något..trodde jag, men är så fruktansvert glad att jag äntligen efter 2 år träffade en person som fick mig att inse så mycke som jag inte kunde föreställa mig... tack.

godnatt!

Jag hissar och dissar!


Cafe latte! Ingen klarar sig utan en latte på stan till shoppingen? Nu tror ni säkert inte alls så om mig, men jo, jag har faktiskt börjat dricka latte och det är så himla gott!
Hemmafester! Hur trevligt är inte det om det blir lyckat? Ska själv på en stor sådan på lördag med töserna, här ska det partas!
Äkta blondiner! Finns inget vackrare än naturligt blont hår i alla nyanser, tackar gud för min fina hårfärg!
Nelly.com! Hur fina kläder som helst, speciellt skorna och festklänningarna. Och de mesta klänningarna och skoparen går under 500-lappen, så oerhört billigt också! Hittade en outfit jag definitivt klickade hem, så nu väntar jag bara på att få hem det i brevlådan. Tummen upp!


Ris! Som ni alla vet  (ni som känner mig) så hatar jag ris mest av all mat. Borde inte finnas!
Boois/fjortisar! Visst, jag ska inte provocera i min blogg, men herregud. Vad tänker ni som går runt med 20 gummiband på benen, för mycket wax i håret, och alldeles för mycket smink? Det ni inte ser är att ni är mycket sötare naturligare, get a life!


Komma igång!

Nu har jag varit lite dålig på att uppdatera, men det är slut på det nu! Håller på att fixa lite med bloggen, därför jag inte skrivit så mycket. Igår var jag med Alexandra och Lina, och vi hittade på lite allt möjligt. Först drog vi till Zigge då han hade lite folk hemma hos sig, sen drog dom flesta och det blev stelt så vi drog också. Vi drog ut och träffade Bj och Fredrik (?) en liten stund, sen kom odugligen! Haha, nä, sen kom Louise och då drog jag, Louise och Lina till John och där träffade man Eric, Kevin, John och mitt ex Victor. Blev dock besviken efter vistelsen där, tråkigt att personer inte kan hålla vad dom lovar! Usch. Nu har jag precis vaknat, ska ner och äta frukost med dom andra, blir kanske en fika inne i Lund senare om vädret tillåter! Vi hörs senare! Pussar
Kan någon hjälpa mig, hur tar man bort profilbilden? Den är rätt så gammal som ni ser, och jag får inte kläm på hur man gör. Tacksam för svar!



fellleez

sitter här med mitt oboyglas och väntar på olivia som är påväghit från malmö. jag och alex snackade innan om att vi gått upp i vikt mycket nu under sommaren, vilket stämmer jätte bra på mig! måste verkligen sluta äta onyttiga saker, men jag menar mcdonalds, det måste man ju bara äta ibland? ett glad oboy på morgon? usch, det är så himla gott!


jag är en gulletusa :$



söndag/måndag

idag har jag lekt med alex, vi har inte gjort så jätte mycket. träffade bj ett tag och sedan kom lina, vi körde hem till mig och gjorde vid oss lite, sen käkade jag och alex. efter vi ätit sminkade vi oss osv. sen stack vi till danne där sebbe, oliver, kalle, joel och coffe var ( tror inte jag glömt någon nu ) jag lina och oliver gick till mc donalds och åt, eller ja, lina åt. att gå dit från skogen tog säkert en halv timme, men som tur va så träffade linnea och sonny på donkan så dem körde oss till danne. vi chillade film och lite så. sen stack jag och alex till sjöarna och träffade lite folk, bla eric, john, louise, coffe, calle zigge osv.. olivia kom också ner där en stund. där var inte så värst livat så jag, alex, lolo, ollie och john följde med eric hem och kolla film, och oliver och kalle kom också lite senare, vi satt där ett tag och umgicks med dem. sen bar det av till lödde och handla mos och en stooooor latte (L) sen nyvång sen hem till louise.

imorgon vet jag inte vad som händer, funderar på att bara ta det lugnt, på tisdag ska jag och alex till lund. hoj


varför skapar man liv när det ändå ska dö, varför kommer sommaren när det ändå kommer snö?

sitter här och lyssnar på olika låtar på youtube, r.i.p videos. det är hemskt, 14-15 som dör osv. så hemskt, varför ska det bli så, så jävla orättvist. jag menar, om man dör när man är så liten, då har man inte hunnit leva halva sitt liv ens, inte ens lite. jag vet inte vad jag gjort om en av mina bästa vänner gått bort, det är så sjukt. varför kan man inte bara dö när man är gammal och sendan födas på nytt? eller varför ska man dö över huvudtaget. liksom vad händer sen, det kan ju inte bara ta slut, tiden kommer ju aldrig ta slut, ska man bara ligga där och sova eller vad. någonting måste ju hända! en fråga alla ställer sig själv någon gång. jag erkänner , jag är rädd för döden, jag är det. döden är så hemskt. ryser i hela kroppen bara jag tänker på det. liksom var gör man om någon i familjen dör, eller någon bravän? jag vill inte ens täka tanken, men har legat och tänkt så  mycket på det nu så jag måste bara skriva. som självmord, vad är det? om man står framför ett tag, då måste väl ändå 80% ändra dig precis när  tåget är framför en? hur tänker dem då? det måste snurra runt tankar i hela huvudet. hur vågar man hoppa? hur vågar man hänga sig själv? usch, hade aldrig kunnat göra någiot sånt. har en väldigt bra vän som inte mått så bra.. skar sig osv, det var hemskt attt se henne så. det va flera år sen, och jag hjälpa inte ens henne, förstod nog inte så mycket då, men om det vatt nu så svär jag att jag hjälp henne. du vet själv vem du är... vet inte vad jag skulle gjort om du försvann! du är så jävla bra. du är en underbar person, fan vad jag älskar dig!

morgonkaffet

halloj! har precis vaknat, sitter här med kaffet precis mig. gården var helt ok! jag och louse stack till lina så gjorde vid oss och så. sen körde vi till eric, han hade krök. vi var där ett tag, rätt roligt faktiskt, träffade snutte där också. senare stack jag och louise till lödde, vi körde till max där träffade vi emma, och sen vidare till shell, där träffade man bj och massa andra, riktigt länge sen man träffa han, :) jag och louise körde till legendariska nyvång, och bj kom senare dit, vi satt där och snackade ett tag, sen kom calle och oliver förbi, stannade där ytterligare en stund sen stack jag och louise hem, fick äntligen sova i min egen säng helt ensam! mmm. riktigt skönt! idag ska jag leka med alex, vi ska antaligen färga håret brunt, spännande, har har aldrig frägat det innan hihi. pos.



hos lolo

ja hej på er allihopa. sitter här hemma hos louise, hon snackar i telefon och fixar sig lite medans jag sitter här i mina mjukis och är allmänt sleden. har varit med olivier lina och sebbe och ätit pizza, och varit lite i vikhög och suttit och suttit. nu ska vi köra hennes syster till någon kräftskiva, hehe ha det bra puss

nyduschad felle

hej igen! det var inte så länge sen nu, som ni kanske såg så hade lina gjort ett inlägg vid namn gästbloggning, om ni inte läst det så stog det ungefär att hon hjälpt mig med lite saker osv. har dock tagit bort inlägget nu. jag har precis duschat och fönat håret, sitter här i trosor och linne för att jag absolut inte kommer på vad jag ska ha på mig. har stått i garderoben i ca 10 minuter och bara kollat rakt in. först tänke jag på chinos, men såklart hittade jag inte det linnet jag ville ha till, sen tänkte ja på en vit tröja och svarta korta short till, men hittade såklart inte shortsen iheller ( mina kläder färsvinner mer och mer tycker jag ) så nu sitter jag här i de vita tröjan och vet inte vad jag ska ha på underdelen, blir anatligen leggins. har inte så mycket intersant att säga. ska till katjas sen med lina sebbe och oliver, och käka pizza. eller ja, kolla på när oliver och sebbe äter hehe. lina ringde mig precis och sa att eric skulle ha lite folk ikväll, så man får väl se om vi t ar en sväng in om där, annars har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska göra ikväll. ps! har börjat fjälla på armarna och benen, hemskt!
men vi hörs senare ikväll eller imorgon, chacha! ( ironiskt )


älskar att sova ut!

nu är klockan 15.19 och jag har precit vaknat! vilket är väldigt normalt för min del. alex är och rostar mackor till oss, gott! denna dag känner jag att den kommer bli allmänt seg och tråkig. tror inte det kommer att hända särskilt mycket. lina ville att jag skulle följa med henne , oliver och sebastian till landskorna och käka. mår inte så jätte bra idag så jag får se hur det blir med det. blev nyss bjuden på poolparty okså, ha-ha. nu kommer alex in på henne rum och skrattar hennes roliga skratt, hon visar en gammal skolkatalog, väldigt roligt. ( lite små ironiskt ) imorgon åker min mamma iväg och ska sova över i en stuga med några kompisar vilket hon tycker är kul, men hon vill inte lämna mig ensam för hon tror jag ska ha fest eller något, vilket jag aldrig skulle kunna ha :) nu ska jag käka mackor! ses sen. hoj!

hos alex

denna dag har jag tillbringat med alex osv. vi var på strippen sen träffade vi louise. senare på kvällen träffade vi linnea en stund och sen stack jag alex och louise till snutte hehe. vi gjorde inte särskilt mycket, kollade film och så, mysigt! louise blev sur ( som vanligt ) och stack, jag och alex stannade kvar och roade oss lite, sen skulle vi också sticka vilket inte var så lätt eftersom victor villr ha kvar mig, eller ja oss. men han fick inte sin vilja igenom (6) nu har vi precis kommit hem efter ett besök på nyvång ( tradition ). sitter här hos alex och fryser om mina fötter :( men nu ska jag kränga glass.
en glad alex på bild!


alex

sitter hos alex nu, har precis tillbringat ca en timme  på nyvång med alex louise och victor i telefonen. har inte så mycket att skriva, vet inte vad som händer ikväll eller något. tycker synd om linafina :( min putte! just nu har alex väldigt brottom ut ur hennes hus. så jag får väl kila nu, ha de bra!


onsdag/torsdag

hejsan svejsan!
gårdagen var väl helt ok! jag och lina körde till löddeköpinge för att lina skulle käka på sibylla. vi träffade alexandra. ehm.. sedan gick vi runder lite i lödde, vi träffade på olika folk som vi sackade med osv. sedan tog vi mopparna och körde till max där vi träffade linus, kalle och kasa. riktigt länge sen man träffade linus! han bjöd på en paj, hihi :) ja och lina stack hem för att vi skulle gå upp tidigt. men när man just lagt sig kommer oliver och sebbe, dem stannade et tag sen stack dem och vi somnade ganska snabt båda två! vaknade halv elva, sen bar det av till kävlinge.. nu är jag och lina hemma hos henne och ska snart till lödde tror ja. ha det bra!


the summer is back!

sommaren är tillbaka i skåne, läste igår kväll i kvällsposten att det skulle vara fint väder hela veckan! skönt!
nu sitter man här hemma hos llina med michael. mys på det. träffade pappa idag på första gången på ca 6 veckor.
kändes konstigt men ändå bra! det första man hörde va: jaså, är det såhär du ser ut?! lite sådär halv ironiskt he-he.


myspys

igår lekte jag med lolle, mysigt! viktor var också med, vi stack till mcdonalds och åt, sjukt tjockt. sen stack vi in på maxi och handla hårfärg till viktor. sen körde micha mig och viktor oss till emma och victor. vi chillade, kolla tusenbröder, mös,
, snacka och hade allmänt tråkigt, haha nä men de var helt ok! jag vaknade ca halv 4 ( inte så jätte ovanligt för min del ) mamma kom och hämtade mig vid 6, stack hem och packade och sånt, sen stack jag till lina och där träffa man michael ,sebbe och oliver,  och sen körde jag till lolle, vi har kollat twlight och nu ska vi kolla rosa. ihihi mysigt (: men nu ska jag dratta, ha det bra poss!

RSS 2.0