Gud vad dålig jag varit!

Har inte upptaterat på flera veckor känns det som, men har verkligen inte tid. Men har bestämt mig för att börja skärpa mig och blogga på riktigt igen! Lovet har gått uber fort! Okej, sovit bort halva menmen haha.. Lite bilder från en kväll med Emma och Alex!







i love you

This time, This place
Misused, Mistakes
Too long, Too late
Who was I to make you wait
Just one chance
Just one breath
Just in case there's just one left
'Cause you know,
you know, you know
That I love you
I have loved you all along
And I miss you
Been far away for far too long
I keep dreaming you'll be with me
and you'll never go
Stop breathing if
I don't see you anymore
On my knees, I'll ask
Last chance for one last dance
'Cause with you, I'd withstand
All of hell to hold your hand
I'd give it all
I'd give for us
Give anything but I won't give up
'Cause you know,
you know, you know

Sjuk

Vaknade precis, ingen skola idag. Har skiit ont i huvudet. Är så jävla trött på vissa människor, ni vet själv vilka när är! Sitter här och lyssnar på Oh Laura - Realise me, skönt. Igår var vi hemma hos Jack och gjorde inte så mycket, denna helgen har inte precis varot världens roligaste. Inte gjort så mycket faktiskt



Btw, Emma kommer nog förbi en liten stund sen, hon har ingen praktik idag. Ha de braaa!

Godkväller

Hej, länge sedan man bloggade nu men har inte riktigt tid. Denna helg har varit sådär. Sista dagen på praon i Fredags, och jag va där i 10 minuter sen fick jag inte vara där längre, haha. Gjorde inte så jätte mycket i fredags, var med Emma och några andra, träffade Alex också! wiiii. Somnade hos Emma senare på kvällen och vaknande nästa mrogon och åt frulle. Var hos Emma ungefär hela dagen, på kvällen var vi på fest i Bjärred och senare träffade vi Mattias i Lödde. Jag, Emma, Sanne och Mattias stack hem til Ben. Jonte kom senare och vi körde upp till Shell och fixade lite grejer där. Gick hem och sov sen, vaknade halv 2 av att Emma ringer på hemtelefonen och försöker ta död på mig. Lekte med henne lite idag och vi var hos Ben där Jack också höll hus. Jag stack hem vid halv 8 för att packa, Robin kom och hämtade mig vid 8 för vi skulle till Pappa, inte träffat han på 30 4 veckor. När jag kom hit packade jag upp laptopen och lite andra saker. Bj kom och hämtade mig och vi körde till Lödde och tog en runda inom Jeff, riktigt länge sen man såg han. Sen kom jag hem vid halv elva tiden och gick direkt in i duschen. Och nu sitter jag här och klockan är 12. Ska väl snart sova, ska upp 3 timmar senare än vad jag gått upp dess två veckor under praon, måste gå upp halv 8 nu :( bull! Men ska kila nu, hoj!


onsdagkväll

Hej!
Nu har jag precis druckit mitt godnatt tee och ätit två ballerina och en klementin! (y) Ska kolla på Oskyldigt dömt på datorn, men så klart så kostar det 49 kr, rena rånet för ett litet program. Så laddar ner det istället, måste vänta en stund tills det är klart så bloggar så länge, lyssnar på The cranberries - Zombie. Sjukt bra! Idag har jag varit hemma från jobbet, ont i halsen, örat och feber, ikke bra. Var ute en stund innan och träffa some friends. Ska kolla lite på facebook sen lägga mig i sängen och kolla Oskyldigt dömd som jag sa innan, ha det bra hoj!

Lite bilder från Kroatien/Italien i sommras!




Fellelele

Trött, trött, trött. Vaknade halv elva av att mamma ringde som en galning till min mobil. Orka verkligen inte jobba idag, sa att jag skulle stanna hemma igen men det gillade nog inte mamma så mycket :) Med mycket tjat bestämmde jag mig för att åka till jobbet ändå, men när jag skulle gå utanför dörren kom jag på att jag inte hade någon bensin och vägra gå ända till centrum. Ropade på Robin och hoppades på att han skulle va hemma, vilket han var. Han körde mig utan tjat, och hämtade mig :) Kom hem vid tre tiden, har suttit vid datorn sen dess, väntar på Emma som skulle komma 3 men som har missat två bussar :) Hon kommer väl snart, hörs ikväll ciao!


Min söndagskväll!

Kollade på Komisarien ochh havet hos Emma och åt nybakade kanelbullar och drack vanlijtee. Stack hem vid kvart över elva men ögonlocken stängda. Var riktigt trött, satte mig vid datorn, satt där tills halv 2, läste sedan Se och hör och kvaer i 2 började reprisen av Oskyldigt dömd som varade till halv 3 då Instäng började och slutade halv 4, var fortfarande inte trött, såg talang oxå som slutade halv 5, sedan somnade jag vid 5 tiden, vakande 10 av min vecka klocka, ringde mamma och bad henne ringa till jobbet och säga att jag inte kunde komma. Sov till 15.00 skönt!


Komisarien och havet

Älskar det programet, alltid lika spännande! Sitter här nu vid mammas data eftersom min egen är sönde IGEN! Har haft den laptopen i snart 3 år och den har funkat hur bra som helst tills nu, jävla skit. Kan inte sova, har jätte tråkigt och inget att kolla på tv. Har laddat upp lite bilder på facebook och lite så. Jag återkommer imorgon efter praon. Sov sött!

Flaffen <3


Blogg

Vet inte om bloggen är min grej längre, har inte als tid med att skriva massa inlägg varje dag. Kommer trappa ner på bloggandet iallfall det är jag säker på..
Igår var det bio med emma och olivia, vi såg flickan som lekte med elden, riktigt bra!! Ettan var på ett sätt bättre, men ja dem var bra på olika sätt. Skolfottot kom idag och såhär blev jag..

RSS 2.0